Over

WIE ZIJN WIJ ?


Thermotrade is een importeur van duurzame energie systemen.


Door samen te werken met diverse fabrikanten van innovatieve technieken kunnen wij producten aanbieden die uniek zijn op de Belgische en Nederlandse markt. Onze klanten zijn installateurs en zelfbouwers die met behulp van onze technische ondersteuning complexe cv installaties zelf plaatsen.

Het gaat hierbij meestal om bivalente, trivalente of multivallente warmtebron systemen met thermische solar, geothermische, biomassa en photovoltaïsche verwarming.

Tevens leveren wij warmteafgifte systemen op hoge en lage temperatuur zoals vloerverwarming, wandverwarming en lage temperatuur radiatoren.

Weersafhankelijke besturing, smartfone bediening en monitoring via pc maken deze systemen compleet.

Wij zogen voor alle benodigdheden van A tot Z zodat u de installatie zelf kunt uitvoeren. Vanaf ontwerp, hydraulisch schema, legplan, technische ondersteuning tot opstart.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS ?


Zelfbouwen bespaart veel geld maar vraagt een hoop kennis.

De kennis die wij hebben van duurzame verwarmingstechniek delen wij graag.

Door deze samenwerking is het mogelijk om zelf een complex systeem te plaatsen dat anders onbetaalbaar zou zijn.

ONZE GESCHIEDENIS


Hoe het is begonnen.

In 2010 is Sanitairweb opgericht met als doelstelling betaalbare verwarmings en sanitair toebehoren via internet te leveren aan eindgebruikers in Nederland en Belgi├ź.Door de groeiende vraag van zelfbouwers naar technische ondersteuning met name voor alternatieve verwarmingssystemen is Sanitairweb in 2011 overgegaan in Thermotrade bvba waardoor er een compleet pakket aan oplossingen kan worden geboden voor alternatieve verwarmingssystemen.


ONZE VISIE


"De aarde is niet van ons, we hebben ze enkel geleend van onze kinderen."


Duurzaam verwarmen is een belangrijke stap die iedereen kan zetten om de CO uitstoot te verlagen.

Hiervoor worden we niet alleen in de toekomst beloond maar ook al in het heden doordat onze energiekosten meteen omlaag gaan. Energie besparen is dus niet alleen een kwestie van terugverdientijd maar vooral een kwestie van verantwoordelijkheid.

NUTTIGE INFO


Bezoeken op afspraak.

 

Tel: +32(0)499 703 603


info@sanitairweb.be

www.sanitairwebshop.be